Referenties

Maak kennis met onze tevreden klanten.

Lees wat zij over ons te zeggen hebben.

Met steeds verrassend hapjes en creatieve gerechtjes doorbreekt BillBoa de culinaire sleur. Met ingrediënten uit ons eigen gamma weten ze steeds op een trendy wijze de producten tot hun hoogtepunt te brengen. De persoonlijke en zeer verzorgde touch weet ons en onze klanten steeds te verwennen. Hun truck zorgt voor het puntje op de i. Subliem in zijn geheel.

Erik Van Hove
Van Hove nv

Enige tijd geleden hebben wij, op aanbeveling van een collega, beroep gedaan op BillBoa voor de catering van een informatievergadering voor onze beleggingsklanten. Deze avond vond plaats in de Tesla garage in Aartselaar. Niet onmiddellijk de meest ideale locatie voor een cateringbedrijf!

Toch slaagde Julie en haar team er in om alles zeer vlot te laten verlopen. De hapjes waren overvloedig, overheerlijk en de service perfect. Alles verliep zeer vlot conform de gemaakte afspraken en dit tegen een zeer correcte prijs. BillBoa is dan ook meer dan het aanbevelen waard !!!!!

Paul Crepain
Transparant invest

BillBoa Catering heeft eind juni 2018 ons huwelijksfeest verzorgd, en het was schitterend! We hadden ons feest in de tuin, dus heeft Julie met haar team gebruik gemaakt van onze keuken om alle hapjes en het overheerlijke eten vers te bereiden. De keuken werd netjes opgeruimd en helemaal opgepoetst na het feest, net zoals zij deze aantrof voor de bereidingen. Vanaf het aperitief tot na het dessert en na het dansfeest, werd alles door hen tot in de puntjes verzorgd. Alles kraakvers, fijn en mooi afgewerkt. Ook de bediening was altijd zeer vriendelijk, en alles wat wij of onze gasten wensten werd ingewilligd. Dikke pluim BillBoa, jullie hebben schitterend werk geleverd, en ons trouwfeest was een groot succes, mede dankzij jullie !

Lando & Elly

Vorig jaar hadden we het geluk om ons 100-jarige moeke te vieren! We vroegen BillBoa voor de catering en het werd een topdag!

Vanaf de voorbereiding was duidelijk dat het met BillBoa een feest op onze maat mocht zijn.

Door hun persoonlijke aanpak hadden we het gevoel dat, hoewel uitbesteed, die dag toch ons eigen invulling kreeg!

De hapjes waren zeer verzorgd en lekker en de bediening verliep vlotjes zodat ook wij relaxed van deze dag konden genieten!

Hun leuke bar mobiel bracht natuurlijk nog extra sfeer!

BillBoa heeft er mee een heerlijke dag van gemaakt!

Machteld Craeynest

We waren op zoek naar een goede feestaannemer die onze jaarlijkse familiebarbecue kon organiseren; niet de doordeweekse worsten, spareribs en obligate slaatjes met mayonaise en ketchup maar een gastronomisch feest waar jong en oud hun gading zouden vinden.

Ik vond BillBoa precies achter de hoek bij mij thuis in ’s Gravenwezel, twee charmante, enthousiaste en stijlvolle jonge mensen die precies snapten wat wij wilden. Aanbellen bij Julie en Jef voelt aan als aanbellen bij vrienden en ze vragen of ze even tijd voor je kunnen maken.

De barbecues die we met hen organiseren, zijn een lust voor het oog en een heerlijk festijn waar we achteraf met onverdeeld plezier aan terugdenken. De keuken die Julie en Jef serveren is fris en eerlijk, verrassend en pittig, vernieuwend zonder te ver gezocht te zijn. Zowel vleesliefhebbers, vegetariërs als veganisten komen perfect aan hun trekken.

De organisatie is steeds vlekkeloos en grenzeloos flexibel. Jef bouwt inderhaast een tent bij wanneer de weergoden ons minder gunstig lijken, mijn papa zaliger die per definitie niet van barbecues hield wegens niet culinair genoeg, zei nog voor het feest over was dat hij reeds uitzag naar een volgende zitting, de kleintjes komen tot vijf maal toe dessert halen, tot Julie hen aanmaant hun mama en papa te vragen of dit nog kan… Afstand is geen probleem. Wanneer mijn zus aan de beurt is voor organisatie in haar tuin, rijden Jef en Julie met hun volledige barbecue uitrusting richting Kortrijk. En nauwelijks is de laatste gast het huis uit of de tuin ziet er opnieuw picco bello uit en de keuken schittert als nooit te voren. Dan is het tijd, laatste glaasje champagne in de hand, om met Julie of Jef nog even na te kaarten over een heerlijke, bijzonder geslaagde dag.

Bedankt Julie, bedankt Jef!

Of zoals mijn papa het zo treffend kon zeggen: vaut le voyage !

Goedele

Catering & Events – Bedrijfsevenementen – Feesten – Recepties – Traiteur

Mail: info@billboa.be 

Tel: +32 497 58 81 92

BTW: BE 0899 262 155

WEBSITE ONTWERP EN ONTWIKKELING DOOR BRANDWOLVES.BE