Oldtimer

Helemaal in de sfeer van vroeger met onze Oldtimer ‘BillBoa Bar Mobiel’

Dromen? Die realiseren wij!

Een drankje uit onze mobiele bar

Gezellig hangen aan de bar, en niet zomaar een bar. Onze retro oldtimer zorgt voor extra sfeer en gezelligheid op uw feest. Zowel binnen als buiten een absolute eyecatcher. Als uniek stuk of geïntegreerd in een loungesetting. Past voor alle gelegenheden. Op uw receptie, bedrijfsfeest, opendeurdag, tuinfeest of zelfs aan de kerk of het gemeentehuis tijdens uw huwelijk. Alles is mogelijk.

Een unieke eyecatcher op uw feest of event

Let op, wij verhuren onze oldtimer niet als foodtruck, maar zetten hem enkel in als mobiele bar tijdens onze traiteur opdrachten of een event dat wij organiseren. Het is een unieke blikvanger op uw receptie, bedrijfsfeest, opendeurdag, communie, tuinfeest, of bijvoorbeeld aan de kerk of het gemeentehuis tijdens uw bruiloft!

Before and after

We waren al snel gevallen voor de charme van een Citroën HY.

Onze zoektocht naar het perfecte exemplaar leidde ons naar de andere kant van het land voor een proefrit met een HY uit 1975. 

Handgeschakeld, met slechts 3 vitessen en een hoog tractor-gehalte was dit een groot avontuur en een beetje een risico. Want, hoe lang zou deze oldtimer nog kunnen meegaan? Maar voor ons was hij perfect, een ruwe diamant, toen nog in een blauw-roos jasje. Na een flinke, schilderbeurt, installeerden we nog de kastjes, de toog, de koelkast, de led-lichtjes en het houten plafond.  We vervingen de versleten stoffen zetelbekleding door een mooie cognac-lederen bekleding en lieten een professional eens kijken naar de inhoud onder de motorkap.

Eens goedgekeurd was hij klaar voor actie!

Wij vinden dat het resultaat er best mag wezen…

Catering & Events - Bedrijfsevenementen – Feesten – Recepties - Traiteur

Mail: info@billboa.be 

Tel: +32 497 58 81 92

BTW: BE 0899 262 155

WEBSITE ONTWERP EN ONTWIKKELING DOOR BRANDWOLVES.BE