Wij zijn BillBoa

Lekker eten, van Jef & Julie


BillBoa, dat zijn Jef & Julie, samen met hun enthousiaste medewerkers. Een geroutineerd team dat alles uit de kast haalt om van uw feest of event een onvergetelijk moment te maken.
Julie

Smaak, presentatie en kwaliteit zijn voor Julie ongelooflijk belangrijk. Tijdens haar culinaire opleiding leerde zij de kneepjes van het vak en deze ontwikkelde zij verder door te blijven experimenteren, proeven en steeds te zoeken naar kwaliteitsvolle producten, liefst bij lokale handelaars. Daarom wordt alles bij BillBoa van A tot Z in eigen keuken bereid.

Jef

Jef is een sympathieke maître met oog voor detail. Dat is uiteraard nodig voor het perfecte verloop van uw feest of evenement. Of u nu gebruik maakt van de catering of het volledige event-verhaal, voor Jef is geen logistieke uitdaging te groot.

Het team

Het BillBoa team kent het klappen van de zweep. Stijlvol gekleed, gespecialiseerd in persoonlijke service en altijd met de glimlach! U mag op uw twee oren slapen: uw gasten worden perfect bediend.

Onze geschiedenis

Jef en Julie leerde elkaar kennen tijdens hun opleiding Hotelmanagement. Naast de liefde voor elkaar, groeide ook de passie om samen een cateringsbedrijf op te richten. Na een korte proefperiode op een Taalkamp in de Ardèche tijdens de zomer van 2008, bleek dat de samenwerking zo goed verliep dat ze bij thuiskomst ook meteen gingen samenwonen. Kort daarop werd BillBoa opgericht en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Steeds op zoek naar perfectie, volgden Jef en Julie nog enkele opleidingen waardoor zij garant staan voor een voortreffelijke food & wine pairing.

Catering & Events - Bedrijfsevenementen – Feesten – Recepties - Traiteur

Mail: info@billboa.be 

Tel: +32 497 58 81 92

BTW: BE 0899 262 155

WEBSITE ONTWERP EN ONTWIKKELING DOOR BRANDWOLVES.BE