Feesten

Friends and family make the world a beautiful place

BillBoa maakt elk feest uniek

Er zijn gelegenheden genoeg om te vieren met familie en vrienden: een geboorte, een verjaardagsfeest, een huwelijk, een jubileum, een nieuwe woning, …

Wat is er leuker dan uw gasten te verwennen met lekker eten. Vaak is dat zelfs hét moment suprême. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten zorgeloos kunnen genieten!

BillBoa, uw cateraar gevestigd te Schilde / ’s Gravenwezel.

BillBoa als uw culinaire partner

Wat wij echt belangrijk vinden is dat er na het feest nog gesproken wordt over het heerlijke eten en de onberispelijke service. Daar doen wij het voor!

Wij baseren onze gerechten op verse, kwaliteitsvolle producten. Liefst van lokale handelaars en uiteraard seizoensgebonden, want net dan zijn alle smaken op hun best. Al onze hapjes en gerechten zijn gebaseerd op eigen recepten. We staan voor originele smaakcombinaties en gerechten met een twist. Ook elk bordje dat de keuken verlaat is een streling voor het oog.

Van Walking diner tot BBQ, onze formule volledig op uw maat

Een feestje in het vooruitzicht? Wil je graag eentje waar alles vlekkeloos verloopt en je je geen zorgen hoeft te maken?

Dan is het misschien hét moment om contact met ons op te nemen. Maak een afspraak met Julie, zij komt ter plaatse kijken en luisteren naar uw verwachtingen.

Zo kunnen wij u een voorstel op maat maken. Want er is toch niets leuker dan een feest dat écht aan al uw wensen voldoet.

Traiteur of Totaal Concept

Mag het eens iets meer zijn? BillBoa zorgt voor alles. Van tenten, decoratie, meubilair, bloemen, DJ, fotograaf tot kinderanimatie.

De perfectie die we nastreven voor onze catering, hanteren wij ook voor de organisatie van het totaalconcept.

Als leuke eyecatcher kan u ook onze stijlvolle ‘Oldtimer BillBoa Bar Mobiel’ boeken. Zo geeft u extra karakter aan uw feest.

Catering & Events - Bedrijfsevenementen – Feesten – Recepties - Traiteur

Mail: info@billboa.be 

Tel: +32 497 58 81 92

BTW: BE 0899 262 155

WEBSITE ONTWERP EN ONTWIKKELING DOOR BRANDWOLVES.BE