Catering voor bedrijven

EVERY EVENT HAS A STORY

Maak van uw klanten en prospecten uw ambassadeurs

Tevreden klanten, interessante prospecten, trouwe leveranciers, … daar wilt u een mooi bedrijfsfeest voor organiseren om zo de zakelijke relaties te verstevigen. BillBoa zorgt voor onovertroffen lekker eten en drinken!

Verwen uw medewerkers

Geëngageerde medewerkers, dat is uw belangrijkste kapitaal! Die legt u uiteraard graag met een personeelsfeest heerlijk in de watten. BillBoa staat voor culinaire parels en een persoonlijke en professionele aanpak.

BillBoa als uw culinaire partner

Al onze hapjes en gerechten draaien rond verse en kwaliteitsvolle producten. Liefst zoveel mogelijk lokaal en uiteraard seizoensgebonden want net dan zijn alle smaken op hun best.

Dat vertaald zich in originele combinaties en recepten, volledig huisbereid. Niet enkel de smaak is belangrijk, maar elk bordje dat de keuken verlaat, is een streling voor het oog.

Van Walking Diner tot BBQ, onze formule volledig op uw maat

Een walking diner, een BBQ, een buffet of een vijf-gangenmenu geserveerd aan tafel. We stemmen graag af wat het beste bij u past.

Of het event doorgaat in de zakelijke omgeving van het bedrijf of op verplaatsing; BillBoa voelt zich overal thuis, zelfs in het buitenland. Met daarbij als belangrijkste missie: verwondering en tevredenheid creëren bij u en uw gasten.

Traiteur of Totaal Concept

BillBoa ondersteunt u naast de catering ook bij de totale organisatie van uw bedrijfsfeest. Van decoratie, personeel, hostessen of een fotograaf tot kinderanimatie. Maar ook de meer praktische aspecten zoals tenten, tafels en stoelen, lounge meubilair of bijvoorbeeld een toiletwagen. Noem maar op. Bij ons kan u terecht voor een all-in service!

Al eens gedacht aan een mobiele bar? Wij rijden onze stijlvolle ‘Oldtimer BillBoa Bar Mobiel’ graag tot op uw bedrijfsevenement.

Catering & Events - Bedrijfsevenementen – Feesten – Recepties - Traiteur

Mail: info@billboa.be 

Tel: +32 497 58 81 92

BTW: BE 0899 262 155

WEBSITE ONTWERP EN ONTWIKKELING DOOR BRANDWOLVES.BE